13 de diciembre de 2016

Gràcies Orquestra de Plectre "Ciutat de Cullera"


         Senyors regidors, senyores regidores, autoritats, membres i musics de l’Orquestra de Plectre “Ciutat de Cullera”, membres i col·laboradors de Càritas, amics tots, ¡Bona Vesprada!


      Acudim hui al concert benèfic que l’Orquestra de Plectre “Ciutat de Cullera” ens oferirà a favor de Càritas Interparroquial, per lo que hem permetran que en nom de tots els nostres veïns i veïnes que en estos moments necessiten dels serveis i atencions que des de Càritas els podem oferir,  vos ho agraïsca sincerament,  pues gràcies a la vostra generositat podrem pal·liar en una bona part  les seues necessitats mes immediates.

        Agrair també al nostre alcalde  i als regidors i regidores de l’Ajuntament de Cullera el recolzament donat i que ha fet possible, que una vegada mes, es realitze un acte d’aquestes característiques, a mes d’agrair la seua presencia al concert.

        Esta no és la primera vegada que estes magnifiques persones tenen a bé delitar-nos amb el fruït del seu esforç, entregant-nos els harmoniosos acords musicals que aconsegueixen arrancar als seus instruments, i una vegada mes ho fan amb el fi d’afavorir als nostres germans més dèbils. Eixos als que des de els nostres llocs dins de Càritas tenim el deure i el plaer de poder ajudar.

        Un deure, pues tots som membres d’una mateixa família humana. Nostre nom es “Humanitat”, i el nostre cognom “Fills de Déu”. I en esta família, com en qualsevol altra, quan un membre pateix, tots el altres ens ressentim. Per tant i buscant el bé comú, devem ajudar als que estan dins del patiment, tantes vegades per ser la vida mateix qui els ha conduit fins allí.

        I un plaer, per que lluny de ser nosaltres els que els aportem alguna cosa a ells, son ells els que ens ensenyen moltíssim a nosaltres. Sols el fet de alçar-se cada dia i tirar endavant amb tot el que implica això per alguns d’ells, i que ho facen amb un somriure i sense perdre les ganes per a lluitar és una gran lliçó de vida ¿no creuen vostès?

       I tant el que nosaltres fem, com el que ells reben hui es possible gracies a la col·laboració desinteressada de vostès, musics i membres de l’orquestra de plectre “Ciutat de Cullera”;  i  vostès, públic ; uns i altres han demostrat ser persones compromeses, a les que no els és aliè el què li passa al altre i han  comprés que cadascú de nosaltres som una part important en la resolució dels problemes presents a la nostra comunitat i han decidit actuar en conseqüència.

      Eixa és la verdadera grandesa d’este acte, fer present esta realitat. Els vull dir que és per a nosaltres un honor contar entre els nostres amics i habituals col·laboradors amb persones com vostès, i ens sentim molt afortunats de tindre el vostre recolzament de manera continuada. Així ho percebem i ens fa estar molt satisfets de poder donar-vos les gràcies una vegada mes.

      I ja crec que és hora de que siga el so de la vostra música lo que ressone dins del auditori en lloc de ser les meues paraules, pues al cap i a  la fi, per la meua part  tan en sols una paraula hagués bastat, i la paraula és Gràcies! Gràcies! I mes Gràcies!

   Els desitge que gaudisquen de la magnifica velada que de segur ens espera.

Encarna Grau. Coordinadora Interparroquial Cullera



Recaudat:  872 Euros

que seran destinats a compres en carnisseries i xarcuteries del nostre poble, i que es donaran durant les festes nadalenques a les families a les que acompanyem.


!!GRÀCIES¡¡