23 de mayo de 2014

Magnifico Concierto Solidario del Grupo de Metales del Conservatorio Profesional de Música de Cullera


El Director Dº Ricardo Soldado, junt al Professor Dº Bernart Rios i els alumnes del Conservatori Professional de Música de Cullera i  membres que formen part del Grup de Metalls d’aquest Conservatori, van prendre l’iniciativa d’organitzar el magnífic concert que vàrem poder gaudir el passat dia 22.
Iniciativa fonamentada en la noble causa d’ajudar els mes necessitats.
He d’agraïr el recolzament donat per Dº Ricardo a aquest projecte, posant a disposició de Càritas tots els mitjos per a portar endavant aquest concert. I com no agraïr igualment el fet, que gràcies a vostès i a la seua generositat s’ha arreplegat una considerable quantitat d’aliments que de segur beneficiarà moltes persones faltes de recursos. 
Com també crec necessari fer menció de com, els que vam tindre la sort i el plaer d’assistir al concert, al finalitzar este, estàvem d’acord en dues coses: en primer lloc en la gran qualitat demostrada a  pesar de la joventut dels músics i que ens va fer somiar en que un món millor és possible, i la segona el desig col·lectiu de poder repetir aquesta experiència . 


Però, aquestes persones, no sols són destacables pel seu alt nivell tècnic, sinó també per la seua gran qualitat humana com ha quedat patent moltes vegades, en què fent el que millor saben fer, fent MUSICA, han propiciat accions solidàries fruit, sens dubte, d’una especial sensibilitat cap al patiment allé, com cal esperar, d’aquells que tenen el do d’expressar-se en l’idioma dels sentiments i les emocions que és la musica.

En nom de totes les persones que estan patint les conseqüències d’esta duríssima crisi i dels voluntaris que formem Càritas Cullera, especialment dels voluntaris que porten endavant l'Economat, només ens queda donar-los, una vegada més, les gràcies. 

Davant d'actes com aquests, sobren les paraules